WERKEN MET Johan verschueren

Werken met copywriter Johan? Een goed idee. Je haalt meer omzet en winst uit je marketing. En het is leerrijk en leuk.

Bel of mail mij om je project te bespreken

Neem vooraf contact met mij op om me te vertellen wat je nodig hebt. Als je het niet zeker weet, dan help ik je om het uit te vissen. Kost je niks. En ik ben vriendelijk en behulpzaam, dus je hoeft ook geen stress te hebben om te bellen of te mailen.

Laat je onmiddellijk op de planning zetten

Klikt het tussen ons, dan boek je het best meteen ruimte in mijn agenda. Hou er rekening mee dat de wachttijd voor nieuwe klanten gemiddeld 6 weken is.

Weet vooraf wat je investeert

Ik maak een vaste prijs voor je project of geef je een vork, zodat je weet of mijn werk binnen je budget past of niet. Met die vaste prijs sta je ook nooit voor verrassingen wanneer de factuur komt.

Vertrouw erop: je krijgt uitstekend werk

Je kunt erop rekenen dat je project al de aandacht krijgt die het verdient en dat ik het best mogelijke denk- en schrijfwerk voor je doe. De teksten die je krijgt, zijn klaar voor gebruik. Niet helemaal tevreden? Zeg het me, en ik werk op mijn kosten verder tot je wél tevreden bent.

Laat het succes van je marketing niet aan het toeval over.